Joh Johannson Kaffe har mange forskjellige serier kaffe, hvorav "Coffee of the World" er bare én seriene.
Baba Budan er en av typene i den serien. Kaffebønnene Kent og Cauwery blir brukt i denne posen og disse dyrkes i Giri Hills i det sørvestlige indiske distriktet Chikkamagaluru. De har brent disse bønnene ganske lenge, og det gir ganske mye kaffesmak, men overhodet ikke bitter. Ettersmaken er kanskje litt kort etter min smak.
ET HELDIG UHELL
Baba Budan til venstre og den lysere Typica, Bourbon fra Papua New Guinea til høyre
Kaffe kan man alltids blande sammen, alle kaffeleverandører gjør det. Ved et uhell fikk jeg blandet Typica, Bourbon fra Papua New Guinea med Baba Budan.
Baba Budan er såpass kraftig i smaken at jeg ikke la merke til det med en gang, men ettersmaken ble enda mer behagelig og varte ganske mye lenger
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar